Wójt to niech lepiej weźmie się z porządki w szkołach brud wszystko klei się do rąk i łokci w obu szkołach w gminie
Jak PiS wyprowadzi nas z Unii , to żadna inwestycja nie powstanie w Gminie , bo wszystkie są z dotacji . Wybudowane Domy ludowe i inne będą stały i będą niszczeć , a "mądry lud" nie będzie miał za co zatankować traktorów. Za dwa lata możecie zmienić chory układ.
Przyjdzie zmiana władzy za 2-3 lata i będzie wolny etat dyrektora a później patrona zmieni się na słusznego z opcją polityczną i tyle będzie z lizusostwa gminy z wójtem na czele i ciała pedagogicznego.
„Gdy wieje wiatr, historii, ludziom jak pięknym ptakom rosną skrzydła, natomiast trzęsą się portki pętakom” -K.I.Gałczyński Dodam tylko, że jeszcze trochę powyją, ale z każdym miesiącem to wycie będzie coraz słabsze.
czytają wasze komentarze sami praktycznie sami idioci tu siedzą i piszą ś.p. Lech Kaczyński był b.dobrze wykształconym człowiekiem w przeciwieństwie do kretynów piszących o relikwiach, kartoflach i innych kretynizmach widać że pierwsi ustawiacie się po 500+ od PiS.....
Mam 21 lat urodziłem się w 1995 roku. Więc nie mam zielonego pojęcia to co jest komunizm. Ukończyłem III LO w Piotrkowie obecnie studiuję na Politechnice Łódzkiej, więc nie mogę powiedzieć że jestem kimś dziwnym, bez wykształcenia, klasą robotniczą. Zaraz większość z Was powie że wykształcenie nie ma tutaj nic do gadania.
Jeżeli ktoś zapyta mnie jak wyobrażam sobie komunizm to opowiem mu że właśnie powstał z grobu. Przypisywanie honoru osobom które nie zrobiły nic wielkiego (przykład ś.p. prezydenta), zbrodnicze ustalanie prawa - paraliż Trybunału, zaraz czeka nas zakaz demonstracji przeciwko władzy, Misiewicze od Bałtyku aż po Tatry. 500+ to nic innego jak socjal a przecież PiS kreuje się na partię prawicową. Moi drodzy dostrzeżcie co Ci bandyci robią z naszą piękną Polską, niech was nie oślepia gotówka czy też pseudo ksiądz z Torunia. Proszę was jako młody obywatel tego kraju. Szanujmy siebie i szanujmy to państwo nie pozwólmy go zniszczyć!
Nic gorszego ta nasza szkole nie moglo spotkac, teraz Wojt bedzie mial co swietowac .Dziesiatnica smolenska zawita do szkoly w Bujnach . CHANBA !!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!